Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Sorry ale mam problem koleiny mam 3d maxa 5, gdy juz jest rozzipowany na moim dysku wlanczam go i pokazuje mi sie na poczatku to co w moim poprzednim poscie cos tam Your producent license has expired a gdy odinstaluje c-dilla to pokazuje mi sie Error: lauding cdilla dll !! co mam zrobic ?? bardzo prosze o pomoc :( juz nei wiem co mam robic c cdilla sie bawilem i albo jak odinstaluje to jest Error: lauding cdilla dll !! a jak zainstaluje jest Your producent license has expired bardzo prosze o opisanie czynnosci zeby to zrobic jestem nowy kozystam z 3d maxa tylko dla siebie a kapuchy nie mam naorginala :( plis o pomoc

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak odinstalowales to zainstaluj raz jeszcze, usun pliki dat (chyba) z katalogu z-dilla

Napisano

jest ukryty na dysku C

Napisano

c-dilla, czyli system licencji oprogramowania Discreet / Autodesk instaluje sie zawsze na dysku C, automatycznie po rozpoczeciu instalacji danego oprogramowania. Uruchom instalatora maxa i zainstaluj program jak nalezy, wtedy wszystko bedzie dzialalo.

pozdr

Napisano

wykazuj c-dille - odinstalowanie nie bardzo działa - potem konieczny restart bo stara dcilla i tak siedzi w pamieci - zainstaluj nową - i zowu restart - dalej juz sobie poradzisz - pozdrawiam

Napisano

Sposób na to jest taki: z katalogu c:\\c_dilla (jak juz wiemy jest ukryty) trzeba wykasować wszystkie pliki z rozszerzeniem .dat (nie kasuj całego katalogu!). Jeśli to nie pomoże, przeinstaluj od nowa maxa.