Phantom Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Przeglądając swój 40 GB dysk znalazłem stary bardzo projekt strony (cieżko to nazwać projektem ale taki miałem zamysł)... mam pytanie do www\'owców :D czy z tego coś jeszcze można wykrzesać?? tutaj klick...
Bremen Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Wiesz zawsze sie da cos zrobic :)...wystarczy wejsc z tym czyms do photoshopa dodac tam butoniki pociac to i moze uda sie z tego zrobic sita :)...
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Autor Napisano 12 Maj 2003 thx...może kiedyś coś z tego zrobie...napewno nic dużego...ale do jako takiej galeri prac...wystarczy...bez textów zbędnych :D w niczym innym jak photoshop nie umiał bym tego zrobić no może w Paint Shop Pro...ale jakoś nie wchodzi mi ten prog...pozdro...[piwo]
Bremen Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Problem polega na tym ze o ile sie ie myle to pain shop pro nie ma mozliwosci ciencia danej pracy i potem przeniesienia jej na WWW...a photoshop ma :)...i to dosc ciekawe :)
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Autor Napisano 12 Maj 2003 w sumie to w ogóle PSP nie użekł mnie możliwościami tak jak PS...:D musze poczytać troshke albo pobawić się tymi kanałami alpha i innmi...bo tego jedynie myśle że jeszcze nie znam :D pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi