landi Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam. Zwracam sie z prośbą o udzielenie pomocy w produkcji niezbyt skomplikowanej strony inernetowej z elementami animacji Flash. Zainteresowane osoby uprezejmie proszę o odpowiedź w celu omówienia warunków. Pozdrawiam Landi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miensien Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 moge ci udzielic pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 jezeli chesz pomocy nie ma sprawy odezwij sie masz link do mojej strony zrobionej we fleshu zebys wiedział jakiesa moje umiejetnosci :) http://www.republika.pl/technoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 sorry ale chyba cie zle zrozumialem! to ja ci moge udzielic pomocy! to do mnie?? :) no ja tez chcetnie skorzystam z pomocy :) w sumie ucze sie flasha juz 3 dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Heh ;) A w czym problem z tym Flashem ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miensien Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 hehehheheh ale sie zamieszalem z tym postem! technoon tobie tez moge pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zakus Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Hej! Programuje w Action Script-e... we Flash'u MX oraz Swift 3d... Jeżeli potrzebujesz pomocy to pisz na forum..albo na mail'a: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zakus Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 ...to znaczy... w tych dwóch ostatnich projektuje animację :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Margo_mm Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Najpierw zobacz czy o to co ci chodzi. www.wulkan.waw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mergan Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Flashem interesuje sie już dłuższy czas A o to moja stronka z elementami photosopa http://twierdzabg.250free.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi