Napisano 19 Kwiecień 200519 l A wiec mam problem, ostatnio bardzo czesto pojawia mi sie blad o tresci : "An error has occurred and the aplication will now close. Do you want to attepmt to save a copy of the current scene". W tym jest problem ze wczesniej tez go mialem ale bardzo zadko, a teraz pojawia sie co 5 minut. Najczesciej podczas dodawania mesch smooth-a. Nie dziwil bym sie gdyby model mial duzo polygonow i moj komputer "niewyrabial by" :), ale to przy czym mi blad wyskakuje to nawet 100 poly nie ma:(. Dlatego jak ktos wie czy cos sie da z tym zrobic to niech pisze, bede wdzieczny. PS: uzywam 3dmax7, komputer to: Athlon 2000+, Radeon 9500, 512ddr.
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Myślę że to ten sam problem na który odpowiedziałem tutaj http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14931
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Autor Hehe sproboje, ale ten moj przypadek jakis dziwny jest, poniewaz blad wyskakuje mi tylko w jednym modelu (dzwi samochodu) natomiast pzy wiekszej liczbie poly (swiatla) juz mi nie nie pojawia :D:D. No ale nic, poproboje :)
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Ha - nie jest powiedziane , że to nie jest błąd aplikacji - może przeprowadza błędne obiczenia w tym momencie lub tym podobne rzeczy :) Pozdrawiam.