Gość Ferrari_F40 Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 Istnieje możliwość zdobycia przegląrki Opera za darmo!!! Wystarczy się zarejestrować na stronie my.opera.com/community/ i umieścić na swojej prywatnej stronie button lub banner z linkiem my.opera.com/UŻYTKOWNIK/affiliate/. Gdzie zamiast UŻYTKOWNIK, podać swój login. Aby otrzymać bezpłatnie licencję na operę v8.0 należy "uzbierać" 250 kliknięć... Tym samym proszę wszystkich czytających na kliknięcie http://my.opera.com/Ferrari_F40/affiliate/ Dzięki temu może mi się uda zebrać dostateczną liczbę punktów...
Marcin Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 no ... i to jest poprawna polityka ;] ps. kliknalem na twojego linka ;]
Marvey Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 marcin tesh tak uważam gdyby tylko 3dsmax photoshop i winXP były sprzedawane na takiej samej zasadzie:) opera jest świetna ten tekst właśnie w niej pisze ja też kliknąłem
kuba333 Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 Ja też proszę oklikanie: members.lycos.co.uk/jamesmichal - baner na środku. P.s> ja też kliknąłem. Możemy po prostu wymieniać się kliknięciami, ja kliknę komuś, ktoś kliknie mnie. Od czasu do czasu trzeba cookies wyczyścić :)
Rekomendowane odpowiedzi