Shahow Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Miałem ostatnio formata. Zainstalowałem 3ds maxa 7 i V-Raya 1.09. Zawsze dobrze chodził, bez problemów. Ale tym razem jak renderuje scene, to ona kończy sie tylko na obliczeniu mapy iridiancyjnej. Po tym okno postepu renderu sie wyłącza :( Nie wiem co robić. Reinstalowałem rendera, ale bez skutku.
Marvey Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 a masz nowe sterowniki?? jeśli tak to spróbuj przeistalować maxa
AGmakonts Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 w globalach masz coś takiego jak "render iriadians map only" czy jakoś tak
Shahow Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Napisano 25 Kwiecień 2005 Niestety... Ani reinstall nie pomógł, ani takiej funkcji nie miałem zaznaczonej. EDIT! Juz działa! Trzeba było zmienić na inny render i powrócic do V-Ray'a, by zresetował ustawienia. Błąd w kodzie pewnie był.
Marvey Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 i sprawdza się że głupi ma zawsze szczęście (bez obrazy). Wystarczyło troche poklikać i jest:)
Rekomendowane odpowiedzi