Napisano 26 Kwiecień 200519 l Z góry sory że to tu wrzuciłem ale nie mam pijęcia co z tym ścierwem zrobić. Pomóżcie .... co zrobić i jak żeby wywalić tego TOOLBARa. :( http://room13.republika.pl/syf.jpg
Napisano 26 Kwiecień 200519 l odinstalowac :D jak to nie pomaga to wejdź w msconfig i looknij czy laduje sie na stracie systemu, potem odchacz odpowiednią ikonkę i już jesli i to nie pomoze to pobaw się rejestrem ale o takie rzeczy pytaj kogo innego pzdr
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Autor Hahahah, dzięki , a jak wejść w msconfig ? :) , mam win 2000 a to gówno nie jest tylko w przeglądarce , jest wszędzie , nawet w panelu sterowania :) wszystkie antywiry próbowałem , regcleanera i nic .... ;(
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Ściągnij sobie jakiś program który usuwa oprogramowanie typu adware i spyware i puść na kompie. A na przyszłość nie używaj IE, ściągnij sobie Mozillę, Operę lub cokolwiek innego, co zapyta Cię, zanim zainstaluje jakieś badziewie. No i nie wchodź na strony z adresem kończącym się na ".ru" :)))) Pozdrawiam P.S. Raz przyczepiło mi się takie coś i próbowało przekierwowywać połączenia (przez modem) na jakiś numer w Argentynie.