waha5 Napisano 9 Czerwiec 2002 Share Napisano 9 Czerwiec 2002 Wczesniej byl temat o Photoshopie o ogólnej tematyce tekstur , skączyło się tylko na propozycjach...... i nic .... dlatego chciałbym zadać zapytanie , tylko nie wiem czy można :) do admina , czy można liczyć na taki dział , wiem że studia itd ... i to nie jest takie proste , ale miło by było zaglądac na taki dział , tym bardzie że byłby przydatny :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bouser Napisano 10 Wrzesień 2002 Share Napisano 10 Wrzesień 2002 A mialo cos takiego byc? Ale mile był by widziany przezemnie nie wiem jak przez innych. Fakt że jest to temat opszerny ale pare sztuczek bym się nauczył jeszcze:):) No i pozbyli byśmy się (chyba) pytań jak zrobic: szkoł, lustro, krew na podłodze:):P:D Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2002 Share Napisano 12 Wrzesień 2002 witam!! Mail byc mial byc :) ale jeszcze nie ma i chyba nie predko sie doczekamy takowego :) Ale zamiast tego chyba szybciej bo mozna bylo zrobic dzial na forum o grafice 2d :) ptwu o tekstyrach :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi