miwt Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 siema w 2 czesci zaprezentowałem kilka szkicow autek..a w tym pierwsze probne szkice syrenki 2005...teraz zaprezentuje oficjalna wersje wnetrza tego samochodu..komentarze mile widziane..:P:P:P..pozdro:P:)
Hindus Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 z tego co mnei uczono w szkole to "kilka" to więcej niż 2 :P pracki średni powiem ;) fajne kolory
miwt Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Napisano 28 Kwiecień 2005 no i w drugiej czesci bylo wiecej niz 2 szkice..zle spojrzałes ''kilka szkicow autek..a w tym pierwsze probne szkice syrenki 2005'' ale mniejsza o to dzieki za komenta:)...pozdro
pa6L0 Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 z prespektywą coś nie tak..chyba nie uzywałeś lini zbiegowych...wynik:kierownia krzywa oparcia siedzien lezą jak do snu, nawet wajcha do zmiany biegów jakaś taka krzywo w stosunku do perspektywy no i pomysł wnętrza taki śreni..strasznie tam łyso. ale już do gustu i pomysłu się nie czepiam w końcu po to są koncepty zeby potem je posklejać w coś ostatecznego i fajnego:]
xeav Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 gdy widzę te szkice przypominają mi się klimaty anime,...hentai;)
Tomur Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 wyjadaczem nie jestem, ani autorytetem ani tez moje prace nie są na odpowiednim poziomie, ale twoje pracki "design" trącą myszką. Ale po obejrzeniu stronki http://www.cardesignnews.com każdy ci to powie Pozdro
miwt Napisano 1 Maj 2005 Autor Napisano 1 Maj 2005 na cardesignnews...to sa sami ludzie po szkolach designu i z wielolenim doswiadczeinem..wiec nie ma sie co dziwic ze poziom ich prac jest taki wysoki...chciałbym chociaz dorownac im po czesci:(...poki co jestem samoukiem..i tylko przygladanie i czerpanie inspiracji z zdjec mi pomaga...hmm...pozdro;)
Rekomendowane odpowiedzi