Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siema w 2 czesci zaprezentowałem kilka szkicow autek..a w tym pierwsze probne szkice syrenki 2005...teraz zaprezentuje oficjalna wersje wnetrza tego samochodu..komentarze mile widziane..:P:P:P..pozdro:P:)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z tego co mnei uczono w szkole to "kilka" to więcej niż 2 :P pracki średni powiem ;) fajne kolory

Napisano
  • Autor

no i w drugiej czesci bylo wiecej niz 2 szkice..zle spojrzałes ''kilka szkicow autek..a w tym pierwsze probne szkice syrenki 2005'' ale mniejsza o to dzieki za komenta:)...pozdro

Napisano

z prespektywą coś nie tak..chyba nie uzywałeś lini zbiegowych...wynik:kierownia krzywa oparcia siedzien lezą jak do snu, nawet wajcha do zmiany biegów jakaś taka krzywo w stosunku do perspektywy no i pomysł wnętrza taki śreni..strasznie tam łyso. ale już do gustu i pomysłu się nie czepiam w końcu po to są koncepty zeby potem je posklejać w coś ostatecznego i fajnego:]

Napisano

gdy widzę te szkice przypominają mi się klimaty anime,...hentai;)

Napisano

wyjadaczem nie jestem, ani autorytetem ani tez moje prace nie są na odpowiednim poziomie, ale twoje pracki "design" trącą myszką.

Ale po obejrzeniu stronki http://www.cardesignnews.com każdy ci to powie

Pozdro

Napisano
  • Autor

na cardesignnews...to sa sami ludzie po szkolach designu i z wielolenim doswiadczeinem..wiec nie ma sie co dziwic ze poziom ich prac jest taki wysoki...chciałbym chociaz dorownac im po czesci:(...poki co jestem samoukiem..i tylko przygladanie i czerpanie inspiracji z zdjec mi pomaga...hmm...pozdro;)