Napisano 27 Kwiecień 200519 l siema w 2 czesci zaprezentowałem kilka szkicow autek..a w tym pierwsze probne szkice syrenki 2005...teraz zaprezentuje oficjalna wersje wnetrza tego samochodu..komentarze mile widziane..:P:P:P..pozdro:P:)
Napisano 28 Kwiecień 200519 l z tego co mnei uczono w szkole to "kilka" to więcej niż 2 :P pracki średni powiem ;) fajne kolory
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor no i w drugiej czesci bylo wiecej niz 2 szkice..zle spojrzałes ''kilka szkicow autek..a w tym pierwsze probne szkice syrenki 2005'' ale mniejsza o to dzieki za komenta:)...pozdro
Napisano 28 Kwiecień 200519 l z prespektywą coś nie tak..chyba nie uzywałeś lini zbiegowych...wynik:kierownia krzywa oparcia siedzien lezą jak do snu, nawet wajcha do zmiany biegów jakaś taka krzywo w stosunku do perspektywy no i pomysł wnętrza taki śreni..strasznie tam łyso. ale już do gustu i pomysłu się nie czepiam w końcu po to są koncepty zeby potem je posklejać w coś ostatecznego i fajnego:]
Napisano 29 Kwiecień 200519 l wyjadaczem nie jestem, ani autorytetem ani tez moje prace nie są na odpowiednim poziomie, ale twoje pracki "design" trącą myszką. Ale po obejrzeniu stronki http://www.cardesignnews.com każdy ci to powie Pozdro
Napisano 1 Maj 200519 l Autor na cardesignnews...to sa sami ludzie po szkolach designu i z wielolenim doswiadczeinem..wiec nie ma sie co dziwic ze poziom ich prac jest taki wysoki...chciałbym chociaz dorownac im po czesci:(...poki co jestem samoukiem..i tylko przygladanie i czerpanie inspiracji z zdjec mi pomaga...hmm...pozdro;)