Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak mnie cos naszlo. Czemu uzywacie Brazila? Napewno probowaliscie czegos innego (VRay, fR). Wiec czemu Brazil? Mimo, ze tyle osob wiesz na nim psy (szybkosc glownym zazrzutem)?

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość Karawan
Napisano

A dlaczego nie [hmmm][lol][lol][lol][lol]

Gość User190
Napisano

Bo ma ladne logo ;-)

Napisano

Ja wcześniej używałem fr ale któregoś dnia się strasznie na niego zdenerwowałem bo nie mogłem się pozbyć brzydkich \"klusków\" z obiektu a że miałem pod ręką brazila to zainstalowałem i już przy nim zostałem.

Gość Karawan
Napisano

wlasnie dajmy jakas konstruktywna odpowiedzi dla campo: brazil, poniewaz ma skylighta i to cale kurde GI :))))) (GI JANE)[lol][lol][lol][lol][lol]

Napisano

bo......[hmmm].....wiem...patrzac na prace innych ocenilem jego mozliwoscii to mi \"wystarcza\" :D, a w sumie na tym sie nie skonczylo, mam zamiar w mental rayu troche w wakacje porobic, ...moze lepiej sie skupic na jednym a dobrze?

Gość Karawan
Napisano

hump - to bedzie zyciowa decyzja :))) mental czy brazil, oto jest pytanie !!!

Napisano

ja lubie Brazila, bo robi to co ja chce dokladnie tak jak ja chce i mi sie to podoba - a dla mnie to najwazniejsze

w fR czy VRayu to zawsze mialem cos do zarzucenia

no moze poza czasem, Brazil czasami lubi... ponizszy obrazek liczyl sie 5.5h - szklo, kaustyki, skylight, gi (bounce=2), area light, DOF Brazila:

Napisano

Ciekawostka, grafik 2D, skad inad bardzo dobry nawet, jak zobaczyl ta moja probke, to sie zapytal czy to czyste 3D, czy mix 3D i zdjecia...

Tak, wlasnie dlatego Brazil.