campo Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Tak mnie cos naszlo. Czemu uzywacie Brazila? Napewno probowaliscie czegos innego (VRay, fR). Wiec czemu Brazil? Mimo, ze tyle osob wiesz na nim psy (szybkosc glownym zazrzutem)?
Toxic Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Ja wcześniej używałem fr ale któregoś dnia się strasznie na niego zdenerwowałem bo nie mogłem się pozbyć brzydkich \"klusków\" z obiektu a że miałem pod ręką brazila to zainstalowałem i już przy nim zostałem.
Gość Karawan Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 wlasnie dajmy jakas konstruktywna odpowiedzi dla campo: brazil, poniewaz ma skylighta i to cale kurde GI :))))) (GI JANE)[lol][lol][lol][lol][lol]
hump Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 bo......[hmmm].....wiem...patrzac na prace innych ocenilem jego mozliwoscii to mi \"wystarcza\" :D, a w sumie na tym sie nie skonczylo, mam zamiar w mental rayu troche w wakacje porobic, ...moze lepiej sie skupic na jednym a dobrze?
Gość Karawan Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 hump - to bedzie zyciowa decyzja :))) mental czy brazil, oto jest pytanie !!!
campo Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 ja lubie Brazila, bo robi to co ja chce dokladnie tak jak ja chce i mi sie to podoba - a dla mnie to najwazniejsze w fR czy VRayu to zawsze mialem cos do zarzucenia no moze poza czasem, Brazil czasami lubi... ponizszy obrazek liczyl sie 5.5h - szklo, kaustyki, skylight, gi (bounce=2), area light, DOF Brazila:
campo Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 Ciekawostka, grafik 2D, skad inad bardzo dobry nawet, jak zobaczyl ta moja probke, to sie zapytal czy to czyste 3D, czy mix 3D i zdjecia... Tak, wlasnie dlatego Brazil.
campo Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 Jizz, jak dodadza do niego prawdziwy Displacement... bedzie liczylo godzinami, ale ja pierdziele...
Frenzy Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 No i ten grafik miał racje, bo z czego się przeważnie teksturki robi, co?!
Rekomendowane odpowiedzi