gordon13 Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Cześć mam pewien problem zanimowałem eksplozje gwiazdy mieści się ona w 100 kaltkach następnie w Track View ustawiłem wszystkie ocje ruchu gwiazdy na ping pong no i leci i w setnej klatce wraca ale system cząsteczkowy znika jak zrobić aby też wrócił tą samą drogą???
rayge Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 na twoim miejscu bym wolał odwrócić animacje w post produkcji. będziesz miał o połowe liczenia mniej. jeżeli mocno ci zależy na efekcie możesz spróbować podłączyć jakiś space warp path follow lub sferyczne gravity mozesz tez sprobowac przeanimować prędkość particli na ujemna od 100 klatki ale nie jestem pewien czy to zadziała. jednak postprod wydaje sie najsensowniejszy
gordon13 Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 chyba nie zrozumiałem opisz jakos dokładniej jak zrobić to w poscie
rayge Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 liczysz sobie animacje do 100 klatek. wkladasz do after effects lub nie wiem czym tam chcesz sobie to zlozyc kopiujesz ujecie i kazesz programowi puscic je od tylu. to modyfikowane ujecie ladujesz po tym pierwszym i masz efekt ping pong. mniejwiecej taki [12345][54321][12345][54321]
gordon13 Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 no tak tak to akurat rozumiem ale zalezało by mi na tym aby osiagnąć to w track view a nie prez video post czy innymi programami
Rekomendowane odpowiedzi