bukovsky Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Nie jest to łańcuszek miłości, nie mam nic do sprzedania, nie zbieram na operację, ani nie poszukuję krwi ARH+. Mam za to inną prośbę do ludzi dobrej woli. Piszę grę web'ową "STATKI" i potrzebuję konsultacji kogoś kto zna się na flocie wojennej (2nd WW) i tej z czasu piratów. Jeśli ktoś wie dokładnie jakie statki pływały w tamtych czasach i na przykład posiada jakieś materiały referencyjne na ten temat i zechce się podzielić wiedzą, to będę bardzo wdzięczny :) Pozdro
AGmakonts Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Przeciarz jest wątek o printach i referkach. Tam napisz czego Ci trzeba.
Leru Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 bukovsky -> takie tam szybkie sztuczki: 1. na górze masz napisz SZUKAJ, można go używać. 2. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3786 masz to o co pytasz 3. na górze również znajdują się wiadomości prywatne trzeba je odbierać 4. jeśli coś z tego działu znika i nie możesz tego znaleźć - to pewnie moja wina, zgłaszaj się do mnie jakby co ;)
Rekomendowane odpowiedzi