batonx Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Czy zna ktos jakies brami zeby mozna bylo wysylas darmowe smsy?? (najlepiej do wszsytkich sieci) :P Dzieki!
Marcin Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 gg masz ? przeciez w GG masz bramki sms ... do Ery i Heyah musisz zaplacic za usluge 5 zl i masz chyba 10 sms dziennie ... co sie i tak oplaca jesli siedzisz czesto przy kompie ... cellphones sux ;] ---Edit--- do postu #4 ... tak ... mysle ze caly swiat jest tepy ... wszyscy ... i wogle ;] nie wiem co ty brales ale jak masz okres to sam sie nie wypowiadaj ... piss and lof (whatever)
batonx Napisano 6 Maj 2005 Autor Napisano 6 Maj 2005 do marcina: myslisz ze wszyscy sa jacys tepi czy co???(wyobraz sobie ze mam gg) przeciez napisalem ze chce darmowe, a jak nie znasz odp na moje pytanie to po co odpowiadasz?????? Nauczcie sie czytac pytania!!!!!!
illy Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Widzialem kiedys [i uzywalem] bramki do Heyah na ich stronie, ale z zewnetrznego linka, na ich stronie nie moge wygrzebac odnosnika a ta bramka 100% dzialala , ma ktos moze ten adres?
batonx Napisano 6 Maj 2005 Autor Napisano 6 Maj 2005 ja tez mialem taka stronke, z ktorej mozna bylo wysylas za darmo do wszystkich sieci po 5 na dzien ale nie moge jej juz znalesc :( ale ona na pewno jest bo korzystalem z niej 2 tyg temu tylko zgubilem adres
Rekomendowane odpowiedzi