Napisano 10 Maj 200519 l Hello Czy moglby mi ktos polecic jakies konkretne wydawnictwo ksiazkowe odnosnie 3dsmaxa. Wlasnie zaczynam moje pierwsze kroki z tym oto programem i cala moja wiedze ( skromna jak narazie ) chcialbym powiekszyc o jakias dobra ksiazke wyjasniajaca niezbedne podstawy ale i np rozne techniki modelowania itp Najlepszym rozwiazaniem bylaby biblia ale nie spotkalem sie z nia w zadnym sklepie zwyklym czy internetowym Prosze o pomoc ..Z gory dziekuje za probe pomocy :-)
Napisano 11 Maj 200519 l A co mi tam, powtórzę się :))) "3ds max 5. Projekty i Rozwiązania" wyd. Helion, 99 zł, jedyna z wydanych w Polsce książęk, którą warto mieć (przynajmniej w/g mnie). I nie sugeruj się tym, że to do 3ds max 5. Można się z tej książki nauczyć solidnych podstaw. Pozdrawiam
Napisano 11 Maj 200519 l Autor wlasnie o niej czytam i z tego co widze na helionie jest uwazana na jedna z najlepszych ..ciagle mam jednak wrazenie ze gdzies widzialem biblie do 6 ;]ale gdzie to ulicha bylo :p mimo to wielkei dzieki za odpowiedz