Kulki Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 Hi chlopaki... potrzebuje mape Europy zapisana w splajnie lub siatce... (jak ktos ma caly swiat to sobie wyciagne). Uzywam Maxa wiec bedzie mi milo gdyby ktos wyslal mi to w pliku przez niego czytanym lub dajacym sie zaimportowac. Przepraszam, ze sam sobie takiej nie zrobie ale to robota na wczoraj (jest jeszcze sporo do zrobienia) a presja czasu jest bardzo durza. ...Tak gdyby ktos mial to czego szukam to bedzie zajefanie gdybyscie przyslali mi to na adres [email protected] lub na adres znajdujacy sie w info o uzytkowniku. W kazdym razie za wszelka pomoc wieeeeelkie dziekuje!
Marvey Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 nie wiem czy to sie przyda ale może http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=1384
Kulki Napisano 11 Maj 2005 Autor Napisano 11 Maj 2005 Dzieki ale wpadlem na nowy szatanski... europejski pomysl i zadowole sie sama bitmapa:D Ale z drugiej strony taka cenna rzecz jak siatka Europy moze sie przydac... wiec jak cos... ktos... ma to meila znacie:D Marvey nie o to chodzilo ale dzieki za checi:) pozdr to all!
Rekomendowane odpowiedzi