Skocz do zawartości

Twarz

Gość raven22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość raven22
Napisano

Więc...

Potrzebuję wymodelowaĆ parę twarzy ze zdjęcia (niezbyt mocno wydetalowanych => HL1 engine)

Wydaje mi się, że czytałem kiedyś o programi co robi to automatycznie ze zdjęĆ z przodu/boków, itp. Ale no googleach nic :(

Może ktoś pomóc??

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja osobiście tego programiku nie polecam a nazywa się on 3DmeNow. Lepiej zrób to w maxie bo tamten chyba nie mał zbyt wielu rozszerzeń przy zapisie dostepnych

Gość raven22
Napisano

Powiem tak, że jak widzę 3DSMAX to sram :D :D

Z programów do 3D do modellingu to kapuje tylko Milkshape'a (ale tylko kapuje, oczywiscie twarzy mi sie zrobic nie udalo => znaczy wyszlo jakies ufo :D )

Ale sprubuję tego programu, dzieki

Napisano
Powiem tak, że jak widzę 3DSMAX to sram :D :D
zachowuj sie :/ jak pokapowałeś milkshap'a to pokapujesz w końcu i maxa, a tak wogóli po co ci model do hl1 ??? rozumiem do 2 ale do 1 ?
Gość raven22
Napisano

Po co:

Żebyśmy mogli sobie pograĆ w szkole (mamy 5h tygodniowo informatyki i robimy co komu si chce). Wiec robie mape do CS1.6 i potrzebuje modele nauczycielów. A nauczycielom wkręcimy, że robimy 3d prezentację szkoły :D

I będziemy w nich napiździlaĆ :D

+edit

Program wygląda na satysfakcjonujący :D

Dzięki :D

Napisano

jak tylko po to, to nie trzeba robic zaawansowanego modelu, tylko np. sfere z malymi sferkami i boxem jako ustami i podpisujesz textem nauczyciel i masz nauczyciela :]

ps. niech zgadne - chodzisz do rejonowego gimnazjum? :)

Gość raven22
Napisano

"ps. niech zgadne - chodzisz do rejonowego gimnazjum? :)"

Do takiego półprywatnego "katolickiego" :D

Ale potrzebuję takiego eby bylo widac do kogo strzeelam :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności