Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

wiec mam taki maly problem.. mam dwie animacje na warstwach, jedna to chod wzdluz splajna a druga taniec w miejscu..Co chce zrobic to zeby postac przeszla kawalek a nastepnie zaczela tanczyc. UStawiam wszystko w Dope Sheet zeby bylo ok. puszczam animacje i wtedy postac idzie ale gdy ma tanczyc przelatuje do miejsca gdzie zaczynal sie chod i tanczy... dlaczego tak sie dzieje??? i jak temu zaradzic??

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mieszanie warstw w CAT robisz w zakładce Motion kluczując parametr Global Weight danej warstwy...

albo wciskasz 'Show ranges for all Layers' i tam edytujesz...

Napisano
  • Autor

Kris nie o to mi chodzi.. moze zle wytlumaczylem :/ chodzi o to ze przy zmianie wag warstw obiekt dodatkowo sie przemieszcza..a chce zeby szedl i w tym miejscu gdzie skonczyl isc zaczal tanczyc tymczasem on leci wraz ze zmiana wagi do poczatku i tam zaczyna tanczyc :0

Napisano

No to zmień położenie obiektu w tej drugiej warstwie...aby nie wracał do początku, tylko został tam gdzie ma zostać :)

Napisano
  • Autor

:) no pytanie wlasnie jak??? przesuwanie ghostow i glownego obiektu nic nie daje.. jedyne co mi sie udalo narazie wykombinowac to .. pracuje na walkcycle i zatrzymuje animcje w miejcu gdzie chce zeby to bylo potem laduje klip z tancem do nowej warstwy i daje Scale Layer to Current Position i jest oki.. tylko zeby potem cos przestawic musze robic calosc od poczatku :/ a zeby tak dalo sie po prostu idzie i zminic wage i robi cos innego w tym miejscu do ktorego doszedl

Napisano

W danym miejscu gdzie postać się zatrzymuje daj nową warstwę absolutną... jeśli dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.