Baldack Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 zaznaczyc ten polygon(lub grupe) poligonoow i metoda pick&drop wziasci i upuscic proobke(material) na te grupe polygonoow...ewentulanie sub-object...ale jak tam kcesz
TrojkaT Napisano 17 Maj 2005 Autor Napisano 17 Maj 2005 nie idzie mam tak: mam caly obiekt np. dom jak zaznaczam to jest jako jeden element no i daje edit poly zaznaczam tam jakis obojetnie element daje material editor jakis barwe przypisuje i kicha nie da sie zamalawuje caly dom :) ???
danilo2 Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 wchodzisz w tryb edycji, zaznaczasz polygon i BEZ WYCHODZENIA Z EDITABLE POLY (czyli tak że cały czas świeci się czerwony obszar do oteksturowania) wciskasz "m" i nakładasz teksturę.
TrojkaT Napisano 17 Maj 2005 Autor Napisano 17 Maj 2005 a jak myslisz robie ;) nie idzie maluje caly obiekt zamiast zaznaczonych poligonow
TrojkaT Napisano 17 Maj 2005 Autor Napisano 17 Maj 2005 juz wiem :) zaznaczylem dane poligony ktorym chce przydzielic dany material potem daje detach no i przydzielam material no jest ok
Rekomendowane odpowiedzi