Napisano 18 Maj 200519 l Witam zrobiłem sobie pokoik w maxie i wyrenderowałem w vrayu. za oknem wsadziłem boxa i nałozyłem na niego texturke zwiększyłem troszkę blur ale dalej nie wygląda to realistycznie .w okno wsadziłem szybę.co zrobić żeby praca wyglądała lepiej. pozdr.
Napisano 18 Maj 200519 l mało realistycznie ci wyszedł ten widok za oknem :( (w sumie to samo okno jest troche dziwne) I torche pusto w tym pokoju ale render tobie ładnie wyszedł Popracuj nad oknem Pozdro
Napisano 18 Maj 200519 l Jest slabo ... Ustawienie tego boxa za oknem wyszlo zle, dla mnie to wyglada jakby podswietlona tapeta naklejona na sciane - atrapa okna z jakims zdjeciem a nie cos realnego. Druga sprawa ze nie wiem skad takie pomieszczenie - okno do samej ziemi - przy chodniku - moze to jakas restauracja bardziej, ale skoro tak wtedy byloby za male i za ciemne. Jezeli juz musisz tak miec, to chociaz pokus sie o wymodelowanie chodnika i tych slupkow na pierwszym planie w reszte wkomponuj ta bitmape. Powodzenia - bedzie potrzebne ;)
Napisano 18 Maj 200519 l Widok za oknem w ogóle bez sensu. Widać że nie było żadnego projektu. Pokój na parterze z przeszkleniem na plac ?!!. Sam render niezły.
Napisano 18 Maj 200519 l nom faktycznie. juz bardziej mi sie podobalo ze 100 vatowa sciana niz z tym "placem"
Napisano 18 Maj 200519 l Wymyslilem podstawowa rzecz ktora tu nie pasuje - jest to swiatlo - za oknem MEGA slonce ostre - ktore wpadajac przez czyste - sterylne okno nie daje takich efektow - cienie powinny byc glebsze, wiecej kontrastu i cienie prostopadle a nie jak rzucane przy uzyciu lampki nocnej. Pozdroofka