lord_saskybody Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 cze jest wogóle w poslce jakas firma/osoba która sprzedaje jakie kolwiek video-tutoriale na temat animacji ??? Jesli mozecie to podajcie jakiegos linka albo jak macie jakies linki do darmowych VT o animacji postaci i wogóle w stylu "Od pozera do holywoodzkiego reżystera" :);) Nie musza byc koniecznie po polsku moga byc po ang :) thx
Piotr Dobosz Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 najlepszy link to chyba ten jesli chodzi o nauke o bipedach darmowe i najlepsze:) http://exodus-art.com/tutorial.htm robione przez Dunde
lord_saskybody Napisano 23 Maj 2005 Autor Napisano 23 Maj 2005 To wiem juz z tamtad pobrałem co sie dało pobrac o charakter studio. chodzi mi naprawde profesjonalne animowanie bohaterów , mechanicznych urzadzen itp. Równiez o componowanie tego zeby mozna tworzyc proste filmiki :) i moze z biegiem czasu trudniejsze.... =_= Cos jeszcze o fizyce w maxie (reactorach) z discreeta zassałem kilka :) ale wiecej by sie przydało. Wydał Ever cos kiedys cos o animacji ???
Rekomendowane odpowiedzi