Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Probowalem podłączyc mojego Radeona 9500pro pod TV.. Telewizor to stary elemis.. Czestotliwosc odswierzania ok 50 Hz... I tutaj są moje problemy. Nie widac na nim FILMOW... Domyslam sie, ze wynika to z rozbierznosci czestotliwosci.. Filmy standardowo sa w f=60Hz... Probowalem to zmienic w jakis progsach ale lipa..

Mial ktos podobne problemy? Jesli tak, to co na to poradzil???

Czytalem, ze mozna taki sygnal przepuscic przez magnetowid.. ale magnetowid dziala na zupelnie innych zasadach...

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Nie wiem za bardzo o co biega.. Fakt, ze pulpit kompa widze.. właczam np Vplayera.. i jest...

I teraz.. włączam np jakąs animacje w 3dstudio robioną.. No i jest na TV.. ale za drugim razem juz nie ma.. Tylko czarny ekranik... A filmy Divx to w ogole sie nie pokazują...

Napisano

problem ze nie pokazuje divx a na drugim ekranie lezy w hardware exeleration

tu masz screena z mojego render serwerka

bo jest windows po angielsku na innych min na workstation gdzie mam radka 9500 jest windows po niemiecku i wiem ze wielu nie zantego jezyka a angielski prawie kazdy

problem byl ten sam na mojej starej karcie 7500 jak i na 9500

mam nadzieje ze pomoglam

Napisano

paplam paplam i zapomnialam najwazniejszego powiedziec musis hardware aceleration zmniejszyc troche to bedzeisz mogl ogladac fimy na tv

Napisano
  • Autor

znam angielski i niemiecki :D.. Problem juz mi ktos pomogł rozwiazac.. kwestia wyłączenia monitora kombinachą ALT+F5...ale dzieki MEG.. :)