werfik Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 sorrki jak 2 walce/kosci reki/ polaczyc z bones i jak przypisac IKSolver zeby ustawiac je jednym punktem.. ??? /mam2 walce jeden nad drugim i w nich bones.. jak przypisac te walce do bones i jak pozniej przypisac IKSolver lamb zeby zaczowywaly sie jak reka - takie tlumaczenie bo nie wiem czy jasno opisalem o co mi chodzi ;)
werfik Napisano 30 Maj 2005 Autor Napisano 30 Maj 2005 ...konkretnie taki stworek powstaje... no i jak tymi jego raczkami i nozkami machac; ) ze o skrzydlach nie wspomne; )
werfik Napisano 30 Maj 2005 Autor Napisano 30 Maj 2005 no dobra.. wiem jak poruszac ik solvers ;) ale jak do bones przypisac te narysowane kosci ????? :/
ZiBi_PL Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 zaraz moderator cie zdeczpe. :P chyba pomyliles dzialy.
werfik Napisano 30 Maj 2005 Autor Napisano 30 Maj 2005 cemu.. przeciez pytam jak tego stwora zrobic... czyli wip ... czy nie..? bedzie problem z glowa bo od 2 miechow z glowami walcze i efekty mizerne :/ pomoze ktos z tymi bones??
Leru Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 werfik -> wszelkie pytania tego typu umieszczaj w dziale POMOC w przeznaczonym do tych celów pod-forum. Przenieś tam wątek proszę.
mistrz3d Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Leru prosi:P nie pozostaje Ci nic innego.. a ten model dziwny troche:/
Rekomendowane odpowiedzi