LISEK Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 Jest to moje trzecie, no moze nawet drugie podejscie do digital paintingu... prosze o wszelkie komentarze i sugetsie. Byc moze bede wrzucal progress w pracy, ale zapewniam ze idzie to wolno, bo samego arta jakos nie moge rysowac wiecej niz pol godziny... ta praca konkretnie bedzie szla do Jednoosobowej Grupy Szturmowej, taki tam glupi projekcik, moze kiedys cos o nim wrzuce :P Warsztat: Myszka, Paint Shop Pro 8.1 Pozdrawiam
BLUKA Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 ludek troche nie kompeltny ale spoko. biorac pod uwage ze zrobiles to myszka to calkiem fajnie wyszlo...tlo takie troche na odwal(gradniencik he he), nie mecz jednego arta za długo ,jedziesz z nastepnymi prackami
razor Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 a ja spytam offtopicowo....... mas zcoś wspólnego z tweak.pl ?
LISEK Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 Oj nie przypominam sobie, raczej nie mam nic wspolnego z tweak.pl, a co to wlasciwie jest? Pozdrawiam
LISEK Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 To musze jeszcze dokonczyc spoko, tlo takie mialo byc - proste i ciemne, bycmoze zrobie tam jakies gwiazdy albo cos w tym stylu, ale najpierw dokoncze ta postac... Edit>> Czekam na komentarze :)... potrzebuje informacji i wskazoowek od specjalistow na tym forum ;) ! Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi