Napisano 1 Czerwiec 200519 l witam oto moj projekt plyty cd z utworami antywojennymi. na poczatku zaznaczam, ze NIE pomylilem działów. wiem, ze w mojej pracy są elementy 3d, ale wazniejsze jest tutaj liternictwo więc postanowiłem to wstawić do działu 2d :] ogólnie to cieżko wytłumaczyć dokładnie przez internet jak ten album wygląda (potrzeba by tu jakąś makietkę), ale bede sie starał :] zaznaczam, ze album ma formę ksiazeczki więc wszystkie obrazki zginane są w pół. przejdzmy do konkretów :] pierwszy zalacznik przedstawia okladke. po jej otwarciu ukazuje sie nam 'okladka wewnetrzna', na której prawą czesc nachodzi sama plyta. natomiast lewa część to ksiazeczka z piosenkami. po otwarciu jej ukazuja nam sie kolejno strony z tekstami piosenek. cdn
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Autor ... cd.kolejne piosenki. na koncu zostało mi jedno wolne miejsce i nie wiedziałem co zrobić, dlatego zrobiłem plansze z informacjami o utworach :] to wszystko. wiem, ze nic nie rozumiecie z tego opisu :D pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200519 l yeee rage against the machine bombtrack... :) ogolnie fajowo.... te teskty tak ulozone sa calkowicie nie czytelne :/
Napisano 2 Czerwiec 200519 l Dla mnie BOMBA. Świetna muza ciekawe(schizofreniczne) podejscie do tematu :) Uwielbiam tworcze podejscie do czcionek! :) pewnie znasz , a jak nie to polecam: http://www.misprintedtype.com/v3/
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor dzieki za liczne komentarze ;) tajemnniczy_pan-> nie czaje o co chodzi, jakie brushe? tu nie ma zadnych brushy :/ wojtala-> thx za linka ,nie znałem wczesniej :]