Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam

oto moj projekt plyty cd z utworami antywojennymi. na poczatku zaznaczam, ze NIE pomylilem działów. wiem, ze w mojej pracy są elementy 3d, ale wazniejsze jest tutaj liternictwo więc postanowiłem to wstawić do działu 2d :]

ogólnie to cieżko wytłumaczyć dokładnie przez internet jak ten album wygląda (potrzeba by tu jakąś makietkę), ale bede sie starał :]

zaznaczam, ze album ma formę ksiazeczki więc wszystkie obrazki zginane są w pół.

przejdzmy do konkretów :]

pierwszy zalacznik przedstawia okladke. po jej otwarciu ukazuje sie nam 'okladka wewnetrzna', na której prawą czesc nachodzi sama plyta. natomiast lewa część to ksiazeczka z piosenkami. po otwarciu jej ukazuja nam sie kolejno strony z tekstami piosenek.

cdn

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

... cd.kolejne piosenki. na koncu zostało mi jedno wolne miejsce i nie wiedziałem co zrobić, dlatego zrobiłem plansze z informacjami o utworach :]

to wszystko. wiem, ze nic nie rozumiecie z tego opisu :D

pozdrawiam

Napisano

yeee rage against the machine bombtrack... :) ogolnie fajowo.... te teskty tak ulozone sa calkowicie nie czytelne :/

Napisano
  • Autor

dzieki za liczne komentarze ;)

tajemnniczy_pan-> nie czaje o co chodzi, jakie brushe? tu nie ma zadnych brushy :/

wojtala-> thx za linka ,nie znałem wczesniej :]