Andree Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Witam. Mam problemik ze szklem otoz imo jakos dziwnie wyglada.
Andree Napisano 30 Maj 2003 Autor Napisano 30 Maj 2003 chodzi mi o to czemu to sie tak dziwnie dzieli na 2 polowki?
Gość User190 Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 A oświetliłes HDRI??? Jesli tak to nie ma się czemu dziwić - po prostu odbija mapę :-))) ...zależy tesh jak ja ustawiles...
Andree Napisano 30 Maj 2003 Autor Napisano 30 Maj 2003 hdri ucze sie od wczoraj :) ale co do szkla to jak to zmienic jak nie ma hdri?(obr 1) oraz jakbys mogl powiedziec jak to prawidlowo zrobic z tym hdri? \"A oświetliłes HDRI\" czyli mam dac hdri w skylightcie? \"zależy tesh jak ja ustawiles\" nie wim o co chodzi? spherical env?
chinczyk Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 z tego co widac, to postawiles kulke na jakims podlozu, i to co niby dzieli kulke na dwie czesci, to jest po prostu zalamanie swiatla, ustaw kulke tak zeby w calosci znajdowala sie na jednolitym tle, moze sie cos zmieni?
Rekomendowane odpowiedzi