honzik Napisano 15 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2003 he he \"Tomekk Rzuff Guru\" [lol2] w sumie pomysł z przygodami Rzufia jest niezły, i może się za to zabiore, natomiast co do tych małych wszędobylskich vrayoof to nie mam wyjścia, muszą zostać bo mam teraz wersję demo Vraya która działa bez żadnych problemów i błędów w Max\'ie 4.2. Mam vraya bez znaków wodnych pod Maxa 5 ale jakoś polubiłem 4 - - - - pozdrowionka [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 16 Czerwiec 2003 Share Napisano 16 Czerwiec 2003 widze ze Tomekk Rzuff zrobil furrore i wcale sie mu nie dziwie bo jest naprawde ladny ale szkoda ze te vray-ki male sa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 17 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2003 prosze bardzo :D - Rzuff bez znaków wodnych i tym podobnych ulepszeń [rotfl2] - - - pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 18 Czerwiec 2003 Share Napisano 18 Czerwiec 2003 Dziękujemy bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 19 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2003 THE END Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 24 Czerwiec 2003 Share Napisano 24 Czerwiec 2003 Sory że rozdrapuje temat poniekąt juz zamknięty ale mam jedno ale :) mianowicie nie pasuje mi to ucho od kupka ustawione pod tym kątem. Sprbuj położyć tak kubek z uchem do góry i jak Ci się uda to jesteś dobry ale generalnie kubek obruci sie tak by na owym uszku się oprzeć, pmyśl nad tym bo generalnie pracka jest bardzo fajna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2003 łoooo o tym nie pomyślałem [rotfl2] dobra uwaga - dzięki - i już poprawiam - - - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 24 Czerwiec 2003 Share Napisano 24 Czerwiec 2003 Np wpadka z tym kubliem i raczka ale .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 24 Czerwiec 2003 Share Napisano 24 Czerwiec 2003 hę hę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 je veut un comprendre comment on peut avoir des mage nette sans flous avec l\'utlisation de la radiosity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 swietna pracka naprawde bardzo mi sie podoba i abrdzo realistyczna :D gratki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi