Napisano 5 Czerwiec 200519 l Ściągnąłem pluginy ze strony www.3dcafe.com, wgrałem je do katalogu plugins 3ds maxa i przy jego załączaniu wyskakują błędy...
Napisano 5 Czerwiec 200519 l a są do dobrej wersji?? Nie było żadnych dodatkowych plików?? Sprawdź te rzeczy najpierw.
Napisano 5 Czerwiec 200519 l http://www.maxplugins.de ... sciagaj pluginy ktore sa kompatybilne ... jesli skopjowales je do folderu plugins w katalogu maxa i sie nie uruchamiają to sa do zlej wersji ... mozesz tez sprawdzic czy wogle sie zaladowaly , customize > plugins manager podczas uruchamiania maxa nie bylo zadnych komunikatów ?
Napisano 20 Lipiec 200519 l Mi niestety też nie działają pluginy, a dokładnie wyskakuje mi taki komunikat: Class from has duplicate class ID : not loading. This may be due to a duplicate plug-in path. Mam wiele plików z tym pluginem i oczywiście - jak pisało w opisie na dobrą wersję maxa. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc.
Napisano 20 Lipiec 200519 l masz kilka plików greeble.dlm zapewne powinien byc tylko jeden w folderze plugins ... a tak sie nie ladują bo jest ich kilka ;] zredukuj to i powinno byc dobrze