Neox2 Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Ściągnąłem pluginy ze strony www.3dcafe.com, wgrałem je do katalogu plugins 3ds maxa i przy jego załączaniu wyskakują błędy...
AGmakonts Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 a są do dobrej wersji?? Nie było żadnych dodatkowych plików?? Sprawdź te rzeczy najpierw.
Neox2 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Nie było podanej wersji ani dodatkowych plików...
Marcin Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 http://www.maxplugins.de ... sciagaj pluginy ktore sa kompatybilne ... jesli skopjowales je do folderu plugins w katalogu maxa i sie nie uruchamiają to sa do zlej wersji ... mozesz tez sprawdzic czy wogle sie zaladowaly , customize > plugins manager podczas uruchamiania maxa nie bylo zadnych komunikatów ?
xiang Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 Mi niestety też nie działają pluginy, a dokładnie wyskakuje mi taki komunikat: Class from has duplicate class ID : not loading. This may be due to a duplicate plug-in path. Mam wiele plików z tym pluginem i oczywiście - jak pisało w opisie na dobrą wersję maxa. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc.
Marcin Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 masz kilka plików greeble.dlm zapewne powinien byc tylko jeden w folderze plugins ... a tak sie nie ladują bo jest ich kilka ;] zredukuj to i powinno byc dobrze
Rekomendowane odpowiedzi