TheRifler Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Nom jak wyżej... Posiadająć glu 3d nie wiem jak zrobić krew która się później rozleje na ziemi w piękny napis ;) i need help :] joł, pozdro ;)
Hindus Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 napewno jest do tego videotutek na stronie producenta bo sam mam go na hdd :P
TheRifler Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 ?! :D Ok popatrzę :> Jaką ma nazwę?
TheRifler Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 ADD : przjeżałem wszystki tutorki z http://www.3daliens.com ... oświeć mnie który to bo chyba slepy jestem ... jeżeli to któryś z nich jeszcze przy okazji wytłumacz niby jak tego użyć :) pozdrawiam, z góry THX :D
Marvey Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 najpierw spróbuj cokolwiek z glu3d wylać ;) ciekawe czy sie oblejesz ;) a potem http://www.evermotion.org/?unfold_exclusive=85&unfold=exclusive przypadkiem natrafiłem może ci sie przydac
Hindus Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 z tego co jest na tym vt to jest na tej zasadzie robione że masz napis wyextrudowany z splajnów, ciecz sie wlewa pomiędzy zagrody i w odpowiednim momencie odsuwają sie przegrody co umożliwia przepłynięcie dalej :P przed renderem koles daje opcje visible to camera czy jak to tam idzie i przegrodei i extrudowanego materiału nie widać :P
TheRifler Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Napisano 8 Czerwiec 2005 Mi chodzi o to aby napisy były z krwi, a nie ona dookoła ich... Prubowałem wlewać do niewidzialnej formy... Ale jakoś lipnie wychodzi :( Macie jakieś pomysły?
husky Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 na takim pewnym programie 'osiol' :-) wpisz sobie glu3d i chyba trzecia pozycja to jest 37 mb tutkow do tego pluginu. sam sciaglem bardzo fajne sa :-)
TheRifler Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 yhy ;) ale da w końcu ktoś jakiś przykład konkretny? :D
Rekomendowane odpowiedzi