Napisano 6 Czerwiec 200519 l hej! no to i ja cos wrzuce wreszcie - kazali mi zrobic bo inaczej to dostalibysmy takie z czcionka weselna i w zlotym kolorze ;) ..a zeby nie bylo ze musze sam taki ciezar odpowiedzialnosci dzwigac zmusilem littleninje zeby tez "dolozyl" cos od siebie... oczywiscie obrazki dal... jak chcecie zobaczyc wszystkie lub w lepszej jakosci to prosic go, moze tu je wrzuci ;) taka miala byc okladka, no ale nie bedzie bo juz bylo za pozno ;) to stronka dla wykladowcow aha - fotki niestety tylko przykladowe (dluga historia ;) ktos inny to sklada) aha - littleironiczny szklicyk ninży sie pojawia ;) a to juz stronka z nami (tyz przykladowe foty ... moze i lepiej :D) hehe no i stronka na ktorej nie uda sie wcisnac dokladnie 16 tu fotek... (do akcji znow wkracza little ninja ;)) udalo nam sie wynegocjowac tez czesc mniej oficjalna tablo... niestety, a moze stety tyz b&w bo za pozno dostarczona... pokazuje glownie bo sa tam obrazki znanego niektorym ilustratora tomikow poezji ;) kompozycja taka se fotek, nom ale coz tylko trza zmiescic tyle wspomnien na takim skrawku papieru (az sie lezka kreci w oku ;) ) to by bylo na tyle... pozdr, boba
Napisano 6 Czerwiec 200519 l wiesz co? moze to nie jest i najgorsze ale te rysunki robil wam jakis dorobkiewicz z brakiem czasu bleee poz
Napisano 7 Czerwiec 200519 l little-ninja napisał: wiesz co? moze to nie jest i najgorsze ale te rysunki robil wam jakis dorobkiewicz z brakiem czasu bleee poz e tam nie wymądrzaj się, i tak byś lepszych nie zrobił:p A ja bym dodał do tego tablo odrobine koloru (czerwony?), zeby bardziej przykuwało uwage, ale sam design niczego sobie
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Tajemniczy_pan napisał: e tam nie wymądrzaj się, i tak byś lepszych nie zrobił:p masz rację rozmawiałem z tym dorobkiewiczem przez telefon i powiedział że nie zrobilby lepszych, dramatyzuje koles ech ale prawda jest taka ze on juz jest skonczony poz ps boba chyba juz to złożył i zmienic sie nie da poz
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Autor boba zlozyl, to fakt, ale idzie jutro z rana dogladnac ... pana... kierownika czy oby wydruki beda choc podobne do tego co boa zlozyl ;) a co do kororu - hmm nom przydal by sie akcent jaki na pewno, ale... pan kierownik bedzie to naswietlal na klisze trojwymiarowa sprowadzona z niemiec specjalnie dla nas... ale nie ma czasu i naswietli tylko tak ze bedzie cz&b, zeby trojwymiarowo naswietlic 4 klisze to bysmy to musieli hohoho albo i wczesniej oddac panu kierownikowi ;) ps eh ci dorobkiewicze - ciachaja te rysunki z metra... :D