ramzess Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 Kiedyś obiecałem że będe pomagał - skłamałem, nie przeglądałem tego forum jakieś 3-4 miesiące - WYBACZCIE Ale teraz to się zmieni - obiecuję ! [jupi][jupi][jupi][jupi][jupi] [jupi][jupi][jupi][jupi] [jupi][jupi][jupi][jupi] Pozdrowienia Apostezjon
Alcor Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 [jupi]hurrrra!!!!!![jupi] pamietam jak kiedys o cos zapytalem na forum i dluuugo, dluuuugo nikt mi nie pisal az musialem mailowac do apostezjona - pamietasz? fajnie ze wracasz stary[piwo]
ramzess Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 Mam nadzieję, że to na maila co ci przesłałem, to zadziałało - pomogłem wogole ? ;) Pozdrowienia Apostezjon[pokazal jezyk]
Alcor Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 pomogles, pomogles:) aczkolwiek juz nie pamietam dokladnie... wiem ze duzo sie nauczylem podczas robienia tamtej strony PS tak dodam na marginesie ze ta strona, robiona na konkurs na najlepsza strone klasowa w szkole wygrala pierwsze miejsce:) - takze, jak widzisz, przydala sie pomoc. teraz modeluje w maxie statek (zapraszam na wipa) ale jak skoncze (albo nawet wczesniej) zajme sie troche flash\'em. mam pare pomyslow na stronki i chialbym je realizowac kiedy bede mial czas. wtedy prawdopodobnie zasypie Cie pytaniami i prosbami o pomoc:) ale nie boj sie... calkiem dlugo jeszcze do tego:)... pozdrufka Alcor
Rekomendowane odpowiedzi