Baldack Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 mam maye6... ale gdy wlaczam zeby byly 4 okna tak jak w max'e to niestety manipulatory nie sa pokazane w wszystkich??... dlaczego...:| edit: mam geforca4ti
Rascal Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 Pierwsza sprawa to byc moze problem z clippingiem camery dlatego iz obiekty w scene sa za duze, czesto jest to takze wina sterownikow karty graficznej lub byc moze pomniejszyles manipulatory - nacisnij + aby je powiekszyc.
Baldack Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Napisano 8 Czerwiec 2005 mam geforca4ti...moze maya ma problemy z geforcami??... niewazne, co do sterownikoow...przeinstalowalem:| i nic... moze znasz jakas strone z "Dobrymi" sterownikami:??:
Baldack Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Napisano 8 Czerwiec 2005 tak to wyglada po zmianie sterownikoow:| zerowa zmiana...jedyny manipulator ktoory widac we wszystkich oknach to manipulator "move"
Rascal Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 Hm... bardzo dziwne, na CGTalk byl ten temat kilka razy poruszany jednak juz napisalem wszystko o nim co wiedzialem.
Rekomendowane odpowiedzi