skyinthesea Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 Witam. Mam pytanie heh pewnie dla wiekszosci z was to bedzie banal ale nie dla mnie :( ... sciagnalem z stronki tuka "Matrix - jak to zrobic?" ... mam juz ta lyzke ^_^v ale zeby zrobic "powierzchnie" to to wszystkie linie musza byc (chyba) polaczone i za diabla nie wiem jak to zrobic :( .. jesli zaznacza calosc i chce zrobic "connect" to nie mam tej funkcji do wyboru :( PS. Nie robie sobie jaj !! Z gory dziekuje Pozdro
siwy Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 możesz trochę jaśniej . Nie do końca rozumiem o co ci chodzi a nie chce mi sie szukać tego tutka.
Tomek Kosiorek Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 pewnie robisz splineami-musisz zrobic attache i snap vertexow-musza byc na sobie-potem surface edit:"jesli zaznacza calosc i chce zrobic "connect" to nie mam tej funkcji do wyboru :("-bo musisz zaznaczyc jednego splinea i chyba sub object jako cala linie
skyinthesea Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 Tomek o to mi chodzilo :E dzieki za pomoc Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi