Napisano 2 Czerwiec 200321 l Czesc! Od jakiego czasu bawie sie amatorsko 3ds max. Do tej pory starczal mi renderer wbudowany w maxa. Chcialbym jednak poznak jakis bardziej zaawansowany == wieksze mozliwosci :). Na forum mowi sie o kilku: Brazil, FinalRender, Mental Ray czy VRay. Ktory z nich wybrac? Oczywiscie najlepiej poznac je wszystkie ale nie mam az tak duzo wolnego czasu
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Był był, ale nikt ci na takie pytanie nie odpowie, bo to jest rodzaj dyskusji w stylu co jest lepsiejsze ut czy q3??. Wszystkimi renderasmi da się osiągnąć bardzo dobtre rezultaty! Ja osobiście używam brazila i nie narzekam :)
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Oczywista ze UT jest najwyjebistszy :P A ja na razie tez uzywam brazila (co prawda dlatego, ze nie mam inszego , ale jednak uzywam) No i co !? Mowilem ze UT jest lepszy :PPPPPPPPPPPP
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Ja polecam ci Integra Insigth lub Digimation Ilustrate 5.2!! (ten ostatni tylko do szczególnych prac, ale daje super efekty). Gorąco Polecam