Napisano 2 Czerwiec 200321 l Mam pytanko do szanownych kolegów. Co sądzicie o pracy na telewizorze?? Jeśli pracujecie na nim to co robiecie??? A może znacie ceny niedrogich małych telewizorków?? Aha i czy ustawienia standartów bazowych są dla każdego telewizora inne???
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Odpowiedz przemila. Z tego co wiem zykly telewizor bedzie strasznie nieostry. Pozatym nie radze odpalac maxa w rozd. 800x600:)
Napisano 2 Czerwiec 200321 l wogole czy na TV w 800/600 ??Bo co maja zrobic userzy z 15 calowym... wlaczenie 1024/768 nie oplaca sie
Napisano 3 Czerwiec 200321 l zacznijmy od tego ze kolega po 1h godzinie pracy w maxie na TV posci pawia bo tv ma odswierzanie 50 mhz a na monitorze moze sobie ustawic 85 i problem z glowy. A tak wogole po co kupowac tv do komp jak mozna za 120 zl kupic karte tv i bedzie lepszy efekt...??
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Autor Z tego co słyszałem to są tv, które mają odświeżanie 60 mhz (zweryfikujcie jeśli nie mam racji).
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Autor A temat tez zrobiłem po to, zeby dowiedzieć się od was czy pracujecie i czy wam się wygodnie pracuje.
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Odswiezanie telewizorow i monitorow mierzy sie w hercach. Odpalalem kompa na telewizorze. Jedyne co mozna wtedy robic, to pograc. Obraz jest zbyt nieostry do robienia czegokolwiek innego, a na pewno juz nie do pracy w maxie. Po za tym 800x600 to max (nie nie 3dsmax:P)
Napisano 10 Czerwiec 200321 l telewizora mozna uzywac jako drugiego monitora pomocniczego pod warunkiem ze twoja graka umie obslugilwac monitor i tv /tv-out/ tak jak mowia koledzy tv jest nnieostre jak niewiem ale jako pomoc moze byc calkiem calkiem [spox]