Napisano 11 Czerwiec 200519 l Siemka, mam tutaj taki design do oceny ... http://www.sn.k9.pl/investcorp.jpg Wchodząc na to foro miałem nadzieję, że spodoba Wam sięmoja praca, ale jak pooglądałem prace innych to ... zwątpiłem ;) ... No ale nic, czekam na ocenki ... Pozdro!
Napisano 11 Czerwiec 200519 l hehe, najpierw poogladalem fotke, a pozniej przeczytalem posta. Patrzac na portfolio pomyslalem sobie "pewnie gosciu mysli sobie "ale jestem proMaczo"" - przeczytalem tresc i co? sprawdzilo sie! :D :P Typografia, grafika i top strony do wymiany. Tlo to samo. Generalnie proponuje sie zabrac za wersie 2.0 :)
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Deus napisał: "pewnie gosciu mysli sobie "ale jestem proMaczo"" Nie uważam sie za jakiegoś "proMaczo", poprostu zrobiłem taką stronkę bo interesuję się projektowaniem stron i pomyślałem, że dam do oceny, ciekawe co ludzie powiedzą... Jestem tutaj pierwszy raz i już odrazu takie teksty do mnie ... ech ...
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Hm.. nie no, żadne tam teksty, raczej żart to chyba był. Ale co do stronki, to rzeczywiscie lipa kompletna. Z "projektowaniem" to raczej nie ma nic wspólnego. Co mi się nie podoba to to, że nie ma kompletnie ciekawych rozwiązań, właściwie nic ciekawego. Wygląda jak lipny disajn z przed 4 lat. A co do tego są straszne błędy w typografi i w odbiorze strony. Jest kompletnie nieczytelna i czcionka sama w sobie jest dobrana bardzo tak.. no.. jakbyś nic o tym nie wiedział. Co proponuję: poczytaj artykuły na temat webdesignu, poodwiedzaj dobre stronki (wejdź na portfolio http://www.thanea.com/ars tam na dole są linki do stronek które dają nagrody za webdesign), a przedewszystkim myśl i poszukuj rozwiązań, a nie powielaj schemat szablonów do PhpBB (czy jakoś tak), czyli nagłówek z wypierdową (wypierdowa nie znaczy tandetna i pozornie efekciarska) grafą, menu pod spodem a body dzielone na 2 lub 3 części i uwydatnione podziały.
Napisano 12 Czerwiec 200519 l 3 fonty na dzien dobry ;\ chyba rysunek w topie najlepszy z calej 'stronki'
Napisano 12 Czerwiec 200519 l Cytat Hm.. nie no, żadne tam teksty, raczej żart to chyba był dokladnie...