Napisano 12 Czerwiec 200519 l Jak powielić postacie. Tz. mam kilka postaci i za pomocą maxa mogę powielić ich na kilkaset z tym że każdy wie jak jest ze sprzętem:) Jak to zrobić w maxie lub innym programie by powielić postacie typu(początek Lord of the Ring-wyprawa pierścienia-ścieranie się dwuch armii lub armie w Star Wars)??
Napisano 12 Czerwiec 200519 l zaznacz obiekt w jego preferencjach zaznacz "display as box" albo X Refem
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Autor Dlaczego kiedy nakładam reactorem materiał napostać to on dosyć mocno rozciąga się?? Jak zrobić aby tego uniknąć??
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Jak powielić postacie. Tz. mam kilka postaci i za pomocą maxa mogę powielić ich na kilkaset z tym że każdy wie jak jest ze sprzętem:) Jak to zrobić w maxie lub innym programie by powielić postacie typu(początek Lord of the Ring-wyprawa pierścienia-ścieranie się dwuch armii lub armie w Star Wars)?? do takich extremalnych powielań to raczej słuzy "massive"
Napisano 15 Czerwiec 200519 l massiva napisali specjalnie dla Lord of the rings a tam chyba maxa niet:) ale napewno chwyta maye