Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam, mam taki problem - ściągnąłem z internetu tekstury w archiwum rar'owskim ale podczas otwierania wyskakuje błąd że archiwum jest uszkodzone....

Czy jest jakiś programik potrafiący naprawić takie archiwum?

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 9,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"raczej" tego nie naprawisz , ale jesli texturki sa osobno to postaraj sie wypakowywac po koleji , jesli instalka to gorzej :P

Napisano
  • Autor

to w ogóle się się nie otwiera !

ale kiedyś widziałem taki programik i teraz sobie nie moge przypomnieć nazwy, może ktoś pamięta ? :)

Napisano

na poczatek sprawdz, czy plik ma odpowiedni rozmiar, jezeli nie to znaczy ze cos sie zle sciagnelo i bedziesz musial to zrobic jeszcze raz, jezeli rozmiar jest ok, to faktycznie jakis program do tego jest, ale niestety moja pamiec rowniez jest zawodna :-)

Napisano
  • Autor

rozmiar jest ok - coś jest nie tak w ogóle. Szukałem w necie ale nie mogę znaleźć żadnego programiku...

Jestem za to pewny że rozmiar jest w porządku.

Napisano

nie mecz sie z naprawianiem archiwum rara przez winrara jezeli nie ma w nim danych naprawczych to naprawienie takiego archiwum jest bliskie zeru ...

mam pelno archiwow gdzie nie moge rozpakowac z powodu bledow crc ;)

nie mialem pojecia ze moze istniec programik ktory moze to naprawic do poki nie przeczytalem tego watku + 1 min na google.pl

http://www.softpedia.com/get/Compression-tools/Advanced-Zip-Repairer.shtml

Advenced zip repairer ;) programik przetestowalem na zipach i rarach (z rarami przetwarza na zipy) i wszystko dziala

niestety werka trail obluguje pliki do 3 mb ale wiadomo co trzeba zrobic google.pl + crck ;)

Napisano
  • Autor

klicek dzięki - jesteś wielki ;)

...reszcie też dziękuje za odpowiedzi ;)