danilo2 Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 witam, mam taki problem - ściągnąłem z internetu tekstury w archiwum rar'owskim ale podczas otwierania wyskakuje błąd że archiwum jest uszkodzone.... Czy jest jakiś programik potrafiący naprawić takie archiwum?
Hindus Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 "raczej" tego nie naprawisz , ale jesli texturki sa osobno to postaraj sie wypakowywac po koleji , jesli instalka to gorzej :P
danilo2 Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 to w ogóle się się nie otwiera ! ale kiedyś widziałem taki programik i teraz sobie nie moge przypomnieć nazwy, może ktoś pamięta ? :)
sanki Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 na poczatek sprawdz, czy plik ma odpowiedni rozmiar, jezeli nie to znaczy ze cos sie zle sciagnelo i bedziesz musial to zrobic jeszcze raz, jezeli rozmiar jest ok, to faktycznie jakis program do tego jest, ale niestety moja pamiec rowniez jest zawodna :-)
danilo2 Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 rozmiar jest ok - coś jest nie tak w ogóle. Szukałem w necie ale nie mogę znaleźć żadnego programiku... Jestem za to pewny że rozmiar jest w porządku.
sanki Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 http://forums.psxforum.com/viewtopic.php?t=19011 sprobuj tego poki co :-)
KLICEK Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 nie mecz sie z naprawianiem archiwum rara przez winrara jezeli nie ma w nim danych naprawczych to naprawienie takiego archiwum jest bliskie zeru ... mam pelno archiwow gdzie nie moge rozpakowac z powodu bledow crc ;) nie mialem pojecia ze moze istniec programik ktory moze to naprawic do poki nie przeczytalem tego watku + 1 min na google.pl http://www.softpedia.com/get/Compression-tools/Advanced-Zip-Repairer.shtml Advenced zip repairer ;) programik przetestowalem na zipach i rarach (z rarami przetwarza na zipy) i wszystko dziala niestety werka trail obluguje pliki do 3 mb ale wiadomo co trzeba zrobic google.pl + crck ;)
danilo2 Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 klicek dzięki - jesteś wielki ;) ...reszcie też dziękuje za odpowiedzi ;)
Rekomendowane odpowiedzi