Polik Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Witam! Mam takie troche dziwne pytanie (nie za bardzo zwiazane z grafika) ale mam nadzieje ze wiecie cos na ten temat. Chcialbym zalozyc taka stronke w necie na ktorej oferowaly by sie inne firmy a ja za to bralbym kase :) Problem jest w tym ze nie mam pojecia jak sie za to zabrac od strony prawnej zeby to bylo w maire legalne. Szukalem w necie jakichs poradnikow i aktykulow ale tam nie jest to zbyt dokladnie opisane. Najbardziej interesuja mnie kwestie rejestracji w urzedach, podatki itp same prawne sprawy. Moze znacie jakies portale na ktorych mozna by sie najlepiej za darmo dowiedziec a jeszcze lepiej spytac jakiegos eksperta jak sie za to wszystko zabrac? Bylbym wam wdzieczny na jakakolwiek pomoc! pozdr!
Marduk Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Prawdopodonie trzeba zarejestrować działalność gospodarczą... dokładnie Ci nie wytłumacze o co chodzi bo sam nie wiem jak to do końca przebiega... radziłbym poszukać na http://www.merytorium.pl/, ale to jest "płatne źródło informacji"...
Polik Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Napisano 14 Czerwiec 2005 Dobra, zobacze co jest na tej stronie. Dzieki!
illy Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 prawdopodobnie jeszcze nip i regon o ile przwidujesz duze dochody
Rekomendowane odpowiedzi