Napisano 13 Czerwiec 200519 l Witam! Mam takie troche dziwne pytanie (nie za bardzo zwiazane z grafika) ale mam nadzieje ze wiecie cos na ten temat. Chcialbym zalozyc taka stronke w necie na ktorej oferowaly by sie inne firmy a ja za to bralbym kase :) Problem jest w tym ze nie mam pojecia jak sie za to zabrac od strony prawnej zeby to bylo w maire legalne. Szukalem w necie jakichs poradnikow i aktykulow ale tam nie jest to zbyt dokladnie opisane. Najbardziej interesuja mnie kwestie rejestracji w urzedach, podatki itp same prawne sprawy. Moze znacie jakies portale na ktorych mozna by sie najlepiej za darmo dowiedziec a jeszcze lepiej spytac jakiegos eksperta jak sie za to wszystko zabrac? Bylbym wam wdzieczny na jakakolwiek pomoc! pozdr!
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Prawdopodonie trzeba zarejestrować działalność gospodarczą... dokładnie Ci nie wytłumacze o co chodzi bo sam nie wiem jak to do końca przebiega... radziłbym poszukać na http://www.merytorium.pl/, ale to jest "płatne źródło informacji"...