Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Ostatnio troche dłubałem w maxie sam dla siebie. Spróbowałem zrobić postać... Wyszło coś wydaje mi sie do kobiety podobne, wsadziłem w otoczenie, które mi pasowało do tego, troche dziwnie sie może czerwony kojarzy ale co tam :P. Na ile można to nazwać kobietą oceńcie Wy. Zależy mi by poznać własne błędy więc, Zapraszam do komentowania! Wszystko oczywiście max i vray... Pozdrawiam!

female_oks.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Drzwi troszeczke sa za niskie, albo ta kobieta jest strasznie wysoka :P Sam model kobiety tez nie trafiony: za szerokie barki jednocześnie strasznie chude ramiona, a i wygląda (przynajmniej ja tak odczówam) jak by miała się zaraz przwerucić :P

Napisano

Mimo że proporcje są jakioś "zachwiane" i model nie idealny to nieźle to wygląda. Dobry render. Muszę też w tym vray-u się pobawić i podszkolić:) Pozdrawiam!

Napisano

to wszystko wyglada jak z jakiegos nowoczesnego komiksu :) wnetrze spoko, ale ta kobitka... hmm... za szerokie ma barki a za waska jest w pasie :) jakbys tak zamienil proporcje byloby super...

Napisano

- to co mowili juz poprzednicy: barki, ramiona i te pe i te de

- troche razi ta jaskrawa czerwien - choc moze tak własnie miało być

- to chyba wina oswietlenie, ale ta czern w poscieli (na obwódkach) troche zle wygląda, poza tym troche kanciasta ta posciel

- na połączeniu parkietu z panelami powinna być jakaś listewka

- tak małe płytki chyba raczej na sciane sie nadają, a nie podłoge (ale to szczegół)

ale ogólnie fajnie (szczególnie pomysł)

Napisano

możliwe że wyszły te barki troche za szerokie ale jak modelowałem starałem sie zeby były równe z biodrami, więc chyba mi sie troche pokrzywiło przy wyginaniu :P. jeśli chodzi o biodra to są wąskie na renderze ponieważ ma je obrócone (chciałem zrobić żeby wyglądało jakby szła wtedy biodra są lekko obrócone) dlatego też jedna noga jest z przodu(nie przewraca sie :P). Jesli idzie o pościel to chciałem uzyskac efekt satyny bo ona przyciemnia rogi. a kafelki to akurat z jakiejs strony firmy podejrzałem w ofercie jest właśnie duza kafla z takimi małymi kwadracikami :P. No a reszta to błędy :D np za niskie drzwi :P. Dzięki za to i prosze o jeszcze pare komentarzy :D ...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności