TrojkaT Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 hej mam taki dziwny problem nie moge utworzyc zadnych nowych elementow (box, sphere itd.) oprocz okna perspective, co mam zrobic zeby w inynch rzutach moc to czynic :)
tweety Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 masz włączoną opcję "Disabled" we wszystkich oknach oprócz Perspective. jeśli tak nie jest reinstaluj maxa.
TrojkaT Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 hm to mi nie dziala w danym projekcie a tak normalnie jak dam inny projelt to dziala :)
razor Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 też tak miałem , już nie pamiętam niesety o co chodziło............ ale obeszło się bez reinstalki
AGmakonts Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 nie man pomysłu co to jest ale spróbuj importować obiekty do innej sceny
TrojkaT Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 heh juz dziala :) nie wiem co to bylo jakas glupota :D lol
TrojkaT Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 nie wiem poprostu zaczelem modelolweac tylko w perspective no i potem juz wszystko dzialalo
Rekomendowane odpowiedzi