Napisano 15 Czerwiec 200519 l Nie wiem jak się renderuje bo chyba się nie renderuje ale napewno wiem że się dom maxa eksportuje a w maxsie (3dsmax) jak wiadomo można renderować (rendering -> render) -------------- Człowieku naucz się szukać i czytać teksty!! PS: Pionier tym raziem nie wytrzymałem.
Napisano 15 Czerwiec 200519 l Autor zrobili program i zapomnieli zaprogramowac renderingu...hehe a wiesz moze jak sie exportuje do maxa??? bo ja tam widze tylko opcje export to (ble,ble,ble).bin (nic innego) a tego maxem nie da sie otworzyc(sprawdzalem:)
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Nie wiem po co ja sobie nerwu nadwyręzam. "Człowieku naucz się szukać i czytać teksty!" skoro w maksie nie ma takiego importu to może jest jakiś plugin, prawda?
Napisano 16 Czerwiec 200519 l zgadza sie jest plugin pod maxa który importuje pliki bin stowrzone w real flow.
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Autor to po ch.. jest to forum jak o nic spytac nie mozna? Jak nie masz ochoty to nie odpisuj bo sobie cos nadwyrezysz. Plastique wiesz gdzie mozna znalezc te plaginy. Przeszukalem juz calego neta i nic nie mam
Napisano 16 Czerwiec 200519 l maxplugins.de - a forum jest po to by zadawac pytanie w razie jak sobie sami z jakimś problemem a nie lenistwem nie umiemy poradzić
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor wiecie moze czy sa jakies ksiazki do reala. SZUKALEM i NIE znalazlem