sloneczny_karuch Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 czy wie ktos gdzie tu sie renderuje:)???
AGmakonts Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Nie wiem jak się renderuje bo chyba się nie renderuje ale napewno wiem że się dom maxa eksportuje a w maxsie (3dsmax) jak wiadomo można renderować (rendering -> render) -------------- Człowieku naucz się szukać i czytać teksty!! PS: Pionier tym raziem nie wytrzymałem.
sloneczny_karuch Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 zrobili program i zapomnieli zaprogramowac renderingu...hehe a wiesz moze jak sie exportuje do maxa??? bo ja tam widze tylko opcje export to (ble,ble,ble).bin (nic innego) a tego maxem nie da sie otworzyc(sprawdzalem:)
AGmakonts Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Nie wiem po co ja sobie nerwu nadwyręzam. "Człowieku naucz się szukać i czytać teksty!" skoro w maksie nie ma takiego importu to może jest jakiś plugin, prawda?
Plastique Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 zgadza sie jest plugin pod maxa który importuje pliki bin stowrzone w real flow.
sloneczny_karuch Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Napisano 16 Czerwiec 2005 to po ch.. jest to forum jak o nic spytac nie mozna? Jak nie masz ochoty to nie odpisuj bo sobie cos nadwyrezysz. Plastique wiesz gdzie mozna znalezc te plaginy. Przeszukalem juz calego neta i nic nie mam
AGmakonts Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 maxplugins.de - a forum jest po to by zadawac pytanie w razie jak sobie sami z jakimś problemem a nie lenistwem nie umiemy poradzić
sloneczny_karuch Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 dzieki AGmakonts juz prawie mi dziala;D
sloneczny_karuch Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 wiecie moze czy sa jakies ksiazki do reala. SZUKALEM i NIE znalazlem
Rekomendowane odpowiedzi