Napisano 18 Czerwiec 200519 l witam, zamiast slow - promo mojej tworczosci w formacie mp3 (2.1mb) : http://www.smoothsound.co.uk/pliki/Mateusz_Telega-music_reel.mp3 moje gg: 2701062 mail : [email protected] lub [email protected] msn: [email protected] tlen: [email protected] Pozdrawiam i zapraszam do sprawdzenia music reel'a
Napisano 19 Czerwiec 200519 l chlopaku .. myslisz ze jak sciagnales sobie jakies VSTi, to to juz jest muzyka? troche wiecej pokory i mniej samosachwytu ... slowo MUZYK nie pasuje do tego ogloszenia
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor Kompozycje powstaja w nutach, vsti tylko mi to odtwarzaja, wybacz ze nie umiem grac na wszysktich instrumentach orkiestry, wtedy sam bym to nagrywal :-) Zdaje sobie sprawe ze nie sa to pelnoprawne utwory orkiestrowe, nie mniej jednak kazda osoba ktora ze mna wspolpracowala byla bardzo zadowolona, wiec cos w tym jest, a oglaszam sie tu by pomoc w jakis sposob animatorom a i samemu nabyc doswiadczenia. Mimo wszystko pozdrawiam, Mateusz Telega
Napisano 19 Czerwiec 200519 l nikt nie oczekuje od ciebie umiejetnosci gry na wszystkich instrumentach, po to sa VSTi, zeby to za czlowieka zrobily .. rowniez pozdrawiam i zycze powodzenia