shark_kk Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Powiedzmy że mam jakiegoś boxa i jak na niego założyć np. jakieś zdjęcie w .jpg lub .bmp ?? P.S. Jestem początkujący :P
Błazi Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 wchodzisz w materiały, naciskasz taki przycisk o nazwie "standard" standard zmuieniasz na bitmap. Na dole masz teraz taki pusty przycisk, klikasz go. Znajdujesz fote, zatwierdzasz a gotowy slot przeciagasz na swojego boxa. (Sorry ale nie umiem dobrze tłumaczyć) A tak poza tym zajrzyj od czasu do czasu do helpa ;]
siwy Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 zamotałeś że ja sie pogubiłem. Najprościej to jak masz otwarte w windowsie okno z twoim jpgiem a w maxie okno z materiałami i rozwiniętą roletą "maps" to przeciągasz jakbyś kopiował ten jpg do zakładki dissufe w mapach. Lub klikasz na diffuse i wybierasz "bitmap" i pokazujesz mu ścieżke dostępu.
shark_kk Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 Wielkie dzięki siwy za pomoc.. Wszystko teraz gra ! THX
Rekomendowane odpowiedzi