RAPROBAL Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam wszystkich!!! W bitwie biorę udział po raz pierwszy, stronę tą odkryłem wczoraj grzebiąc w necie. Więc decyzja o wzięciu udziału była szybką (mam nadzieję, że nie pochopną) decyzją. Moja praca jako moment krytyczny przedstawiała będzie bezsilność ludzkości w momencie katastrofy. Szkic zamieszczę możliwie szybko. Niestety należę do ginącego gatunku modemowców:( więc wszelkie aktualizacje prac będą zależne od możliwości skorzystania z netu. Tak więc zamiast szukać opisu wyglądu mojej pracy, poczekaj kilka dni a obejrzysz szkic.
Leru Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 witam RAPROBAL :) szacunek za korzystanie z modemu (mówię serio) i również powodzenia w Bitwie :)
RAPROBAL Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Aloha!!! To obiecany szkic (ogólny zarys) pracy jaka planuję wykonać. prosze o ocene pomysłu.
Futro Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Witam! to taka refleksyjna praca bedzie:) no ladnie sie zaczyna i fajnie to ujales.
leander Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Ciekawe, ciekawe.. tylko na razie koncept nie jest do konca czytelny. Rownie dobrze moglaby to byc reflekcja nad przemijaniem bytu, a nie katastrofa. Chociaz moze nie rozpoznaje tego co tam leci po lewej :) A jesli leci jakas bomba, to tez niedobrze. Przy takim ujeciu tematu fajnie by unikac doslownosci, poszukac zamiennosci znaczen, skrajnych skojarzen. Ale chyba o tym wiesz. Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi