Napisano 22 Czerwiec 200519 l Witam wszystkich!!! W bitwie biorę udział po raz pierwszy, stronę tą odkryłem wczoraj grzebiąc w necie. Więc decyzja o wzięciu udziału była szybką (mam nadzieję, że nie pochopną) decyzją. Moja praca jako moment krytyczny przedstawiała będzie bezsilność ludzkości w momencie katastrofy. Szkic zamieszczę możliwie szybko. Niestety należę do ginącego gatunku modemowców:( więc wszelkie aktualizacje prac będą zależne od możliwości skorzystania z netu. Tak więc zamiast szukać opisu wyglądu mojej pracy, poczekaj kilka dni a obejrzysz szkic.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l witam RAPROBAL :) szacunek za korzystanie z modemu (mówię serio) i również powodzenia w Bitwie :)
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Autor Aloha!!! To obiecany szkic (ogólny zarys) pracy jaka planuję wykonać. prosze o ocene pomysłu.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Witam! to taka refleksyjna praca bedzie:) no ladnie sie zaczyna i fajnie to ujales.
Napisano 27 Lipiec 200519 l Ciekawe, ciekawe.. tylko na razie koncept nie jest do konca czytelny. Rownie dobrze moglaby to byc reflekcja nad przemijaniem bytu, a nie katastrofa. Chociaz moze nie rozpoznaje tego co tam leci po lewej :) A jesli leci jakas bomba, to tez niedobrze. Przy takim ujeciu tematu fajnie by unikac doslownosci, poszukac zamiennosci znaczen, skrajnych skojarzen. Ale chyba o tym wiesz. Powodzenia!