DarkStar Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam Wszystkich. To druga bitwa, do jakiej przystępuję. Poprzednią musiałem zarzucić z braku czasu. Miejmy nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Planuję wymodelować fabrykę klonów i broni. Na pierwszym planie będzie taśma, na której będą karabiny, a w tle inkubatory z klonami. Gdzieś będą szwendać się naukowcy doglądający maszynerii. Całość [mam nadzieję] będzie w cyberpunkowym klimacie, lekko mrocznym. Poniżej koncept zrobiony na szybko w max'ie. Post będę wmiarę na bierząco aktualizował i zamieszczał aktualny stan pracy.
xeav Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 pomysł ciekawy. zapowiada sie dobrze. ps. będzie z tego później jakaś animka?
DarkStar Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 O ile będzie jakieś później, chęci wystarczy i umiejętności pozwolą, to tak.
Leru Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 witam DarkStar w Bitwie :) życzę powodzenia :)
Gordy Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 darkstar czemu nie zrobisz Spawn'a. To jest maszyna bojowa.
DarkStar Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Bo Spawn to mało wymagający temat :) . Ja potrzebuję wyzwań, czegoś, co pozwoli mi wznieść się na wyżyny sztuki! A poza tym to trochę mało oryginalne [to, co robię w sumie też, ale mniejsza o szczegóły :) ]
Paul_PL Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Zapowiada sie milusio, obyś zrealizował swoje zamierzenia. Życzę powodzenia i czekam na dalsze rendery:)
DarkStar Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 Wiem, że dawno mnie nie było, ale niestety wyjechałem. Miało to jednak swoje pozytywne strony. Wypocząłem i mam mnóstwo świeżych pomysłów. Oto początki karabinu, który znajdzie się na pierwszym planie. Nie będzie to bardzo szczegółowy model, ponieważ doszedłem do wniosku, że szczegóły dorobię teksturami, [po co marnować moc obliczeniową, której jest i tak zawsze za mało :) ]. Dodam, że broń ta nie istnieje i powstała jedynie w mojej głowie.
Paul_PL Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Tylko ciekawe kto Ci zrobi te teksturki? ;P [joke]
DarkStar Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 Jak zainstaluję PS to sam je zrobię. I tak nie dałbyś zrobić ich dobrze :>
Rekomendowane odpowiedzi