ZiBi_PL Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 hmm widzialem efekty te go czegos ale : co to tak wlasciwie jest jak tym tworzyc czy dziala to w standardowym max6 czy trzeba jakiegos pluginu? jesli ktos zna to prosze o jakies tutki ew. stronki gdzie zostalo to opisane (najlepiej pl :P) z gory THX za odpowiedzi !!V :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 masz to jako standardowy material w 3dsmax6:) edit: w mental ray mozesz duzo lepsze efekty uzyskac za pomoca "contur" ale czas renderowania takze sie wydluza:|sporo:P w max naciskasz F1:D tam jest calkiem calkiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 zaczynam sie zastanawiac po co stworzyli tego helpa w maxie jak wyglada na to ze nikt z niego nie laskaw jest skorzystac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrz3d Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 jak nie, ja z niego korzystam:D no ink paint to w material editor masz znaczy zmieniasz z standart na ink paint.. mnie to przypomina cell shading w grach, fajne ale mi nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 no jesli chcesz sobie jakas kreskowkowa scene zrobic to to jest w sam raz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 jak nie, ja z niego korzystam:D no ink paint to w material editor masz znaczy zmieniasz z standart na ink paint.. mnie to przypomina cell shading w grach, fajne ale mi nie potrzebne no przeciez moowie ze mentalray mozesz to zrobic za pomoca contur'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi