Napisano 23 Czerwiec 200519 l hmm widzialem efekty te go czegos ale : co to tak wlasciwie jest jak tym tworzyc czy dziala to w standardowym max6 czy trzeba jakiegos pluginu? jesli ktos zna to prosze o jakies tutki ew. stronki gdzie zostalo to opisane (najlepiej pl :P) z gory THX za odpowiedzi !!V :D
Napisano 23 Czerwiec 200519 l masz to jako standardowy material w 3dsmax6:) edit: w mental ray mozesz duzo lepsze efekty uzyskac za pomoca "contur" ale czas renderowania takze sie wydluza:|sporo:P w max naciskasz F1:D tam jest calkiem calkiem:D
Napisano 23 Czerwiec 200519 l zaczynam sie zastanawiac po co stworzyli tego helpa w maxie jak wyglada na to ze nikt z niego nie laskaw jest skorzystac ;/
Napisano 23 Czerwiec 200519 l jak nie, ja z niego korzystam:D no ink paint to w material editor masz znaczy zmieniasz z standart na ink paint.. mnie to przypomina cell shading w grach, fajne ale mi nie potrzebne
Napisano 23 Czerwiec 200519 l no jesli chcesz sobie jakas kreskowkowa scene zrobic to to jest w sam raz ;]
Napisano 23 Czerwiec 200519 l jak nie, ja z niego korzystam:D no ink paint to w material editor masz znaczy zmieniasz z standart na ink paint.. mnie to przypomina cell shading w grach, fajne ale mi nie potrzebne no przeciez moowie ze mentalray mozesz to zrobic za pomoca contur'a...